Az interneten elérhető BANKINFO mellett ma már az 5L Tanácsadó Bt. által nyújtott információk többségében egyedileg megtervezett információs táblázatok a kamatoktól a kondíciókig, a partnerünk által figyelt bankok meghatározott termékeiről. Ezeket a táblázatokat partnereink által kezelhetően, mindig az igényelt időpontban, garantáltan aktuális adatokkal frissítve szállítjuk.
Partnereink által megfogalmazott igény a korábban szinte kizárólag lakossági termékek mellett az utóbbi időben a KKV szektor termékeire is kiterjed.

Banki konkurencia- és termékfigyelés (banki táblázat-készítés)

“Legyen a banki szakember feladata a következtetések levonása és a döntés, az adatgyűjtést bízza ránk”!

Banki konkurencia- és termékfigyelés szolgáltatásunk keretében a partnereink által kiválasztott bankok megadott termékeinek meghatározott adatait figyeljük és a szolgáltatás megkezdésekor közösen megtervezett táblázatos formában készítjük el. A kész anyagot a partnerünk által igényelt időközönként (pl. hetente, havonta), elektronikus formában küldjük meg a banki szakembereknek.

Táblázataink általában árazási döntésekhez, termékfejlesztéshez szolgálnak segítségül, megszabadítva a bankok munkatársait attól, hogy fáradságos, aprólékos munkával maguk gyűjtsék be, rendszerezzék, és táblázatos formába öntsék a meglehetősen nagy volumenű piaci adatokat.

Röviden a múltról

A Bankinfo Center Kft 1996-ban kezdte meg tevékenységét és indította el BANKINFO CENTER névvel szolgáltatását. Tevékenységi köre kiterjedt a magyarországi banki információszolgáltatásra, a bankszektornak nyújtott szakértői tanácsadásra, EU projectek keretében megvalósított informatikai rendszerek kifejlesztésére, létrehozására, valamint EU területen nyújtott információszolgáltatásra és tanácsadásra.

2004-től a BANKINFO szolgáltatás keretében nyújtott banki információ szolgáltatást és szakértői tanácsadást átvette az 5L Tanácsadó Bt., melynek vezetője Laky Attila korábban 6 évig volt a Bankinfo Center Kft. alkalmazottja. Azt megelőző 7 évben, banki marketing és termékfejlesztő területeken szerzett tapasztalatait hasznosítva vett részt a Bankinfo Center adatbázisának létrehozásában, fejlesztésében, internetes rendszerének megvalósításában, a szolgáltatás fejlesztésében és nyújtásában.